GO SAFE

Mobiele surveillance

Surveillance, ofwel preventieve controlerondes op variabele momenten verlagen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of ontvreemding van uw goederen op het bedrijfsterrein.

De mobiele surveillance van Securimon

De mobiele surveillance van Securimon werkt preventief en verkleint het risico op onregelmatigheden die uw bedrijf ernstige schade kunnen toebrengen. Daarnaast zijn de controlerondes door onze mobiel surveillant een ideale aanvulling op uw elektronische beveiliging.
Bij deze vorm van gedeelde bewaking voert een mobiel surveillant van Securimon een preventieve controleronde uit bij uw bedrijf – terrein of woning. De frequentie en aard van de controle wordt vooraf bepaald in overleg. De preventieve veiligheidscontrole kan zowel rondom als in het gebouw zelf plaatsvinden. Bij deze tweede optie is een efficiëntere preventie op het gebied van inbraak en brand mogelijk. Daarnaast biedt een interne controleronde belangrijke en kostenbesparende mogelijkheden, aangezien de surveillant ter plaatse ook facilitaire taken kan uitvoeren.

Hieronder vindt u een overzicht van de soorten opdrachten die de mobiel surveillant kan uitvoeren op uw terrein of in uw gebouw:

Advies over preventieve rondes bij uw bedrijf?

Wilt u meer weten over hoe preventieve rondes uw bedrijf, pand of terrein veiliger kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Securimon…samen sterk